Bee En tiedä. Kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että aina on olemassa totuus. Mutta ennen totuutta on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdottomuus ja sen kanssa on elettävä. Muiden elävien kanssa — järjen varassa.

Myös Kokoomuksen mepit epäisänmaallisia 1995

”Kun Suomesta tuli EU:n jäsen ja Jacob Söderman oli ehdolla virkaansa niin Kokoomus ei äänestänyt hänen puolestaan, vaan äänestivät oman ryhmänsä edustajaa”, sanoi Anneli Jäätteenmäki tänä aamuna Ylen Ykkösaamun haatattelussa.

Ilkka Partanen kirjoittaa blogissaan epäisänmaallisista mepeistä. Kerroin kommentissani tuon, mitä Jäätteenmäki sanoi asiasta, johon Partanen vastasi, että ei ollut muita ehdokkaita. 

MIelestäni outo vastaus, ja kun ihmettelin sitä, en saanut mitään järkevää vastausta. Kysyn siis teiltä muilta, että unohtaako Kokoomus nyt, että on itsekin toiminut Partasen sanoin epäisänmaallisesti?

 

Ykkösaamu: Jäätteenmäen kommentti asiaan kohdassa 29.50

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Onnittelut että kirjoitit ihan blogin etkä jäänyt kommenttiosiooni penäämään minulta vastauksia kysymykseen johon liittyy aika paljon eroavaisuuksia tähän tilanteeseen nähden. Tuolloin 1995 vielä MEPitkin valitsi eduskunta, joten kisailu kansallisten ryhmien välillä oli eduskunnassa kovemman turbulenssin kamaa kuin siirryttäessä suoriin kansanvaaleihin. Lisäksi kun komissaariksi on valittu aina pääministeripuolueen edustaja sekä kyseinen talouskomissaari on läänitetty nyt vielä hetkeksi Suomelle, ei ollut myöskään ehdokkaita muista maista. Ei se lopulta tämän vaikeampaa ole, mutta olen huomannut aiemminkin ettei ihmistä saa ymmärtämään yksinkertaistakaan asiaa jos hänen uskomuksensa ovat riippuvaisia siitä ettei ymmärrä.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

"Tämä on vähän kuin opettaisi suhteellisuusteoriaa kukkakaalille. Jos et oikeasti tajua mikä ero noilla on, niin ole tajuamatta, minä en ainakaan osaa auttaa."

Kukkakaali kiittää näin mutkan kautta saadusta vastauksesta.

Poliittinen "kisailu" oli "kovemman turbulenssin kamaa" vuonna 1995, näinköhän on?

Mietin kyllä aina yksittäisen äänestäjän äänen arvoa, kohdatessani — milloin mitäkin — perusteita olla äänestämättä jotain puoluetta. Tässä tapauksessa Kokoomuksen jäsen lyttäsi mahdollisen äänestäjän aivottomaksi, jolle ei kannata vastata ihan asialliseen ja neutraalisti esitettyyn kysymykseen? No, yksi ääni on vain yksi ääni.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ilkka Partanen on kommenteillaan ottanut ykkössijan Uuden Suomen blogejen ylivoimaisesti agressiivisimpana keskustelijana :D kai niitä muitakin adjektiiveja voisi käyttää.

Erilaisuus on kuitenkin usein mielenkiintoista. Melkein kuin katsoisi peiliin pahimpana päivänä, joita joskus on (ja nyky SOME melkein vaatii mikäli jotain haluaa saada sanottua). Tyylilaji taitaa olla tarkkaan valittu :D

Antti Jokinen

"Ilkka Partanen on kommenteillaan ottanut ykkössijan Uuden Suomen blogejen ylivoimaisesti agressiivisimpana keskustelijana :D kai niitä muitakin adjektiiveja voisi käyttää."

Näyttää kokoomuskannattajilla hiukan mopo keulivan nyt, kun saivat koulukiusaajankin vielä puheenjohtajaksi. Itselläni hyvä miele, etten ole enään aikoihin mokomalle porukalle ääntäni antanut.

Tapio Vehmaskoski

Ilkka Partasen käytös hänen bloginsa kommenteissa muita kommentoijia kohtaa on ala-arvoista. Syytä huonoon käytökseen kysyin häneltä. Toivottavasti vastaa.

Olen pahoillani esim. hänen sinuun kohdistamastaan nimittelystä, joka oli aiheeton ja luokaton.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset