Bee En tiedä. Kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että aina on olemassa totuus. Mutta ennen totuutta on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdottomuus ja sen kanssa on elettävä. Muiden elävien kanssa — järjen varassa.

Intuitio: Trumpin hallinnosta tulee enemmän hyvä kuin huono

Presidentti Trumpia analysoidaan. Varsinkin kirjanoppineilla tuntuu olevan jokin jumi nähdä mies pahan alkuna ja juurena tulevaisuuteen. Omasta mielestäni maailma on pitkään näyttänyt ajelehtivan globaalille ”niin käy kuin käy” -asenteelle alistuneena. Kukaan ei ole osannut merkittävästi haastaa sitä. Nyt Amerikan yhdysvalloissa yritetään, ja valtaa ja voimaakin on yrityksessä mukana.

Demokratiallahan saadaan esille epäoikeudenmukaisuuksia ihmisten kesken. On tyhmää väittää Trumpia äänestäneitä harhaanjohdetuiksi. Se on helppo selitys, sillä äänestystuloksilla on aina kertomus kerrottavanaan. On olemassa epäoikeudenmukaisuutta, jonka vaalituloksesta voi lukea. 

Minä uskon, että muutoksia, joita Trumpin hallinto tuo tullessaan tarvitaan juuri nyt. Se tulee tervehdyttämään globaalia fatalismia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Presidentti Trumpia analysoidaan."

Niin analysoidaan. Kohta sitä analysoidaan oikeudessa:

"Donald Trump Is Being Sued for Violating the Constitution."

http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2017/01/23/...

(Enemmän hyvä kuin huono ...)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset