Bee En tiedä. Kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että aina on olemassa totuus. Mutta ennen totuutta on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdottomuus ja sen kanssa on elettävä. Muiden elävien kanssa — järjen varassa.

Totta vai valetta media?

Kun Euroopan Unionin komission puheenjohtaja ilmiselvän humaltuneena hoipertelee huippukokouksessa, niin onko se nyt sitten valemedia, joka ei sitä sano. 

Tämä on olennaista tässä uutisessa. Mikä pidättelee, media oli paikalla? Mitä kaikkea käsitellään samalla tavalla?

Minulle valemedia tarkoittaa poliittisilta tarkoitusperiltä toimivaa tiedonvälitystä. Totta viestivä media ilmaisisi, että puheenjohtaja oli humalassa, ja ryhtysi pohtimaan mitä merkitystä sillä on.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Onhan sieltä jo viralliselta taholta kiistetty koko kännääminen. Sen takia meidän "vastuullinen" "laatu" media laulaa virallista valevirttä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mattiko oli paikalla puhalluttamassa?

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Minä olen ollut yli kymmenen vuotta tarjoilijana ja baarimikkona ja uskallan julkisesti sanoa, että tunnistan humalaisen.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #4

Puhut hölynpölyä Birgitta, esimerkki oikeasta elämästä. Olimme menossa eräänä talvena vuosia sitten vaimoni veljen kanssa ravintoaan, Hämeen porttiin Turussa, kokenut portsari totesi vaimon veljelle jo kaukaa, "Että sinulla ei ole mitän asiaa ravintolaan koska jakasi vippaa jo tuolla tavoin, pohjia liikaa" Vaimoni vesiselvä veli, nosti housunpunttia ja totesi, että "Vippaisi sinunkin jalkasi jos sinulla olisi proteesi kuten minulla" Oli portsari jonka tunsin todella nolona. Ja tämä tarina on tosi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #11

Mites se portsari tähän nyt liittyy?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #16

Jos joltakin ammattikunnalta odotetaan tunnistavan onko asiakas humalassa vai ei niin portsarilta. Viittaan vaan Birgitan varmaan näkemykseen joka perustuu hänen ammattiinsa ravintoatyntekijänä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #20

Onko humalaisen sisään pääsy ravintolaan lailla kielletty? Muistaakseni vain humalaiselle myynti on ja sen takia baarimikko/tarjoilija on ehkä pikkasen parempi asiantuntija tässä kohtaa. Ja hämeenporttiin pääsi missä kunnossa tahansa jos oli riittävän punainen jäsenkortti taskussa :) .

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen Vastaus kommenttiin #11

Puhun itsestäni, en ota kantaa toisten näkemyksiin.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm Vastaus kommenttiin #4

Olen joskus ihan ihmeissäni siitä, miten varmoja jotkut ihmiset ovat. Enpä itse olisi koskaan uskaltanut sanoa tuota.

Ja kyllä - olen nähnyt joitakin videopätkiä.

PS. Tässä en tarkoita ainoastaan kommenttiasi vaan koko blogiasi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei ollut mutta kärsii pahasta selkäkivusta kun se päälle iskee. Lääkitys ei pistä tekemään samoja "temppuja" mitä toi junkkeri suorittaa useissa videoissa. Onko se lääkkeitten ja viinan yhteiskäyttö jotenkin sallitumpaa?

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Minä ihmettelen, että kun humalaisen ihmisen varmasti tunnistaa suurin osa eu-kansalaisista, niin miksi ihmeessä media syö omaa uskottavuuttaan.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Näyttää nuo askeleet kyllä enemmän humalaisen kun selkäkipuisen.. Itselläni ollut välilevyn pullistuma ja leikkaukset. ynm.. Joten tiedän että se voi näyttää siltä että olisi kännissä. Mutta kyllä Junccerin tyyli on enemmän humalaisen.. Ei taida missään videossa pidellä selkäänsä, eikä omista polvista ottaa tukea. jne.. Eikä tämä olisi ensimmäinen kerta kun hän on maistissa..

Mutta jos ei 100% varmuutta asiasta niin en alkaisi häntä tästä syyttelemään!!

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Miten sinun mielestäni todistettaisiin 100 prosenttinen varmuus? Onko niin, että humalainen sanaa ei saa käyttää, jos ei ole sitä 100 prosentin varmuutta.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Niimpä.. Miten tässä tilanteessa asian voi todistaa.. Eipä taida kukaan muu kuin paikalla olijat... Eihän ne omia tietenkään käräytä.. Joten meidän poloisten kansalaisten pitää vain antaa mennä taas tämän ohi.. :/

Käyttäjän hpeltola kuva
henri peltola Vastaus kommenttiin #10

Miten asian voi paremmin todistaa? Tässähän meillä on aitoa videokuvaa todisteena. Enempää ei tarvita. Juncker on kiistattomasti humalassa. Uskokaa nyt omia silmiänne. Ja tehkää johtopäätös, medialla on joku syy kiistää asia. Propagandaa on myös se mitä ei kerrota. EU:sta ei uutisoida ikäviä puolia kuin pakon edessä, nyt oli pakko uutisoida kun videokuvaa on saatavilla.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Hän oli kännissä kuin käki, täysin selvästinän sen näkee. eikä todellakaan ollut ensimmäinen kerta.Hän ei ilmeisesti edes muista, millaista on olla selvin päin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Hakkaraisen alkoholinkäytöstä on kirjoitettu joka mediassa paheksuvasti monet kerrat mutta Junkkerin alkoholinkäyttöä hyssytellään vaikka mies on monta kertaa vastuullisemmassa asemassa kuin Hakkarainen.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Periaatteessa media toimi ihan hyvin. Humaltumisesta ei ole varmaa tietoa kun henkilöt paikanpäällä väittävät muuta. Olihan Juncker 99,9% todennäköisyydellä kännissä kuin käki, ei siinä mitään. Mediassa kuitenkin tuotiin ne epäilyt julki.

Näinhän median pitäisi toimia muissakin asioissa. Valitettavasti näin ei ole, ja oletuksia tehdään aika rajusti.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Jean-Claude Druncker oli meidän oman asiakirjaväärentäjä-Käteisen suuri tukija ja suosittelija, kun Jyrki-boylle Eu-virkaa sorvattiin.

Kyllä roisto roiston tuntee :)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Entä jos pres. Niinistö, paikalla olleena, kysyttäessä Junckerin kunnosta seisoo virallisen ilmoituksen takana, onko meillä silloin valehteleva presidentti?

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Jos ja jos. Jonkun pitäisi varmaan ensin kysyä häneltä asiaa. Tuskinpa hän asiaa kommentoisi.

Kaikki ihmiset valehtelevat silloin tällöin. Myös presidentti.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Taisi itsekin olla sen verran jurrissa, että ei halua muistaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ymmärrän Kataista, kun ei enää tavoittele komission puheenjohtajan virkaa.
Komission puheenjohtajalla saamattomat avustajat kun päästää miehen sairaana markkinoille.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Videot tilaisuudesta jossa Niinistökin pitää Junkceriä kädestä, niin noissa käsittääkseni Junckeriin iski iskiaskohtaus ja yhdessä alkoholin ja lääkkeiden vaikutuksesta hänen kävelynsä oli humalaisen kävelyksi luokiteltavaa. Siis en usko että Junckerin esikunta päästää räkäkännistä kameroiden eteen. Ja katsokaapa Junckerin naamaa ja silmiä, ne ovat ihan selvän miehen lukemilla. On hän voinut olla alkoholia nauttinut, mutta ei alkoholi yksin tuollaista reaktiota aiheuta kävelyyn - kuten videolla nähtiin.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

"Minä olen ollut yli kymmenen vuotta tarjoilijana ja baarimikkona ja uskallan julkisesti sanoa, että tunnistan humalaisen."

Näin väittää Birgitta tuolla alussa. Tunteeko joku ketään, joka olisi ryypännyt 40 vuotta, jotta voisimme saada arvion Junckerin tilasta siltäkin kantilta?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Valtamedia, YLE ja HS lähinnä on kärähtänyt valehtelemisesta niin monet kerrat etten usko edes säätiedotuksia tarkastamatta muista lähteistä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mitäs Makkoselle nyt on valehdeltu?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Teille persuille ex-varapuheenjohtajan (tapauksen johdosta) Teuvo Hakkaraisen kännääminen, väkivalta ja seksuaalinen ahdistelu ei näköjään ole mikään ongelma? Trumppilainen sukupuolinormi on lyönyt läpi koko persukentän, missä väkivalta ja rikollisuus näyttää olevan meriittiä.

Olen kovin pahoillani mielipiteestäsi.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Siis minäkö persu, luenko oikein?

Kirjoitin blogini median uskottavuudesta. Samalla kerroin miten sen mielestäni pitäisi toimia, että olisi uskottava ja asioita tutkiva. Itse näen tässä valheen ja haluaisin saada selville, miksi näin toimitaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Jos arvostelet ihan mitä tahansa EU:ssa olevaa vikaa tai epäkohtaa niin olet automaattisesti rappiopersu.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Mikäli Juncker oli räkäkännissä,niin kyllä siihen todistajia ilmaantuu.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen Vastaus kommenttiin #30

Luulisi, että olisi jo ilmantunut. Onko kaikilla paikalla olleilla jotain menetettävää, omaa tai poliittista?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

EU:n ja Humalan yhdistäminen on persulaisessa kuvastossa tuomittava teko. EU-vastaisen politiikan ja humalan yhdistäminen ei ole persulaisessa kuvastossa tuomittava teko.

Tästä seuraa automaattisesti, etteivät lausunnot jonkun todennetusta humalatilasta (ja mahdollisista rikoksista) ole verrattavissa mahdolliseen humalatilaan, jota ei ole todennettu.

Jean-Claude Juncker nauttii Euroopan Yhteisön kansojen luottamusta, minkä tosiasian vastustaminen edellyttää syvää eurooppavihaa.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen Vastaus kommenttiin #34

Analyysi voi mennä myös pieleen. Toistan, että kirjoitin median uskottavuudesta, sinulle en valitettavsti onnistunut saamaan viestiäni perille, ei voi mitään.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #36

Jää rauhaan (mutta muista tukea suosittelijoitasi!).

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Mutta junkkeri saa heilua hulluna humalassa eikä siitä mitään sanottavaa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä
Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Hyvä kirjoitus. Juncker oli selvästi kännissä; ei vain kävely vaan myös kaikki muutkin touhut sen osoittavat. Selvähän se on, että poliittiset kaverit eivät asiaa myönnä. Liian paljon menetettävää totuuden puhujilla. Ja selvähän se, että luotettava media ei tällaisista kerro, kun se olisi vastoin poliittista agendaa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jos ja kun Juncker oli juovuksissa työtehtävässään keskellä päivää, eikä media mainitse asiaa sanallakaan, ei kysymys ole varsinaisesti valehtelusta. Se mihin tiedotusvälineet syyllistyvät, on salailu.

Daily Mail kuvasi minuuttitolkulla Junckerin toikkarointia, ja video julkistettiin - hyvä! Lopputulosta on päästy ja jouduttu tuijottamaan monttu auki kautta maailman.

Olen erittäin pettynyt, kun meilläkin ihasteltu "eurooppalainen juomakulttuuri" näin osoittautuu kännäämiseksi ilman kontrollia. Nähdäkseni örvellys laatukonjakin vaikutuksesta on aivan yhtä vastenmielistä kuin sekoilu kossujurrissa à la havumetsävyöhyke.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Niin, tuosta videosta jokainen näkee että mies oli kännissä kuin käki. Mutta vihreiden Ville Niinistö ehti jo twitterissä sanomaan että ei pidä tuomita, Rooseveltilläkin oli polio.

Mitä ihmettä? Eikö ihmiset tunnista keisaria ilman vaatteita? Tai tässä tapauksessa komission umpitunnellissa olevaa puheenjohtajaa, jolla on pitkään ollu alkoholiongelma?

Komission tiedottaja tosin sanoi että iskias, EI lääkkeitä, EI alkoholia. Iskiastaan hoipertelee. Sitten ihmetellään että miksi unioniin luottamus rapenee ja eurooppa persuuntuu.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

George Orwell: "Sota on rauhaa / vapaus on orjuutta / tietämättömyys on voimaa."
Putin: "Venäjä ei sodi Ukrainassa."
Trump: "Media valehtelee."
Euroopan Unioni: "Juncker horjuu vain selkävaivansa vuoksi."

Näin se jälkitotuudellisuus laajenee yhä uusille alueille!

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #43

"Näin se jälkitotuudellisuus laajenee yhä uusille alueille!"

Vai olisiko kuitenkin niin että palataan vanhaan normaaliin?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko Vastaus kommenttiin #44

Niin... mikä milloinkin on määrittelyn lähtökohta? Kekkosen kaudella oli normaalia, että 70-vuotiaalla presidentillä oli nelikymppisen kunto. Muutama vuosi eteenpäin, ja sama mies oli ikäisekseenkin kehnossa jamassa.

PS. Onko tangokuningas Jarno Kokko teikäläisiä? Minun isäni sukuun (juuret Joensuussa ynnä muualla Pohjois-Karjalassa) hän tuskin kuuluu.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #45

Tietääkseni ei Tuomo kuulu, omat isänpuolulen Kokot on uukuniemeltä.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #64

Mikko, minunkin mummoni on Kokko omaasukua ja Uukuniemeltä (siirtolaisena) lähtöisin. Mielenkiintoista.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Ei media uskalla kaikista, tai kaikesta asioista kirjoittaa..

Varmaan moni muistaa nelosen ajankohtaisohjelman palaneen käry.

Hesarin toimittaja Harri Nykänen toi kyseisessä ohjelmassa esiin veikkaus oy.n johtajan Matti Ahteen edesvastuuttoman käytöksen, seksuaalisena häiritsijänä.

Asiasta nousi senverran suuri häly, että Ahteelle kävi käry..

Ahde joutui eroamaan poliittiselta hillotolppa paikalta. Demarit valitsivat hänet uudelleen ehdokkaaksi seuraavissa eduskuntavaaleissa ja läpihän Ahde meni reilulla äänimäärällä.
Eli Demarit hyväksyivät täysin Ahteen tapauksessa seksuaalisen häirinnän.

Oikeistaan mitään suurempaa ei sitten käynytkään, paitsi se että kyseinen Palaneenkäry ohjelma lakkautettiin..

Tuotiin väärän henkilön toilailut jukisuuteen.. Näin se piiri pieni pyörii...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Liberaalin ”demokratian” ja globalismin nimiin tinkimättömästi liputtava Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker osoitti toiminnallaan jälleen, mistä Euroopan unionin arvot on todellisuudessa tehty. Humalainen eurokraatti jouduttiin istuttamaan pyörätuoliin kesken Nato-kokouksen.

Monet Länsi-Euroopan johtavista medioista ovat pyrkineet tapansa mukaan sensuroimaan kulttuurimarxismia kannattavan johtajan rujon käytöksen. Sen sijaan EU:n kanssa riidoissa olevassa Puolassa viinanhuuruisesta Junckerista tuli hetkessä pilapiirrosten ja Internet-meemien suosikkihahmo.

Riippumaton uutismedia Päivän Lehti muistutti, että kyseessä ei suinkaan ole Junckerin ensimmäinen humalainen töppäys. EU-johtaja on itse kiistänyt alkoholisminsa, mutta valtamedian peittely-yrityksistä huolimatta Junckerin kosteat elämäntavat ovat julkinen salaisuus:

”Vuonna 2015 EU-huippukokouksessa Riiassa Juncker oli vastaanottamassa vieraita, jolloin hän Ylen mukaan suuteli Belgian pääministerin kaljua, ihmetteli Kreikan pääministerin puuttuvaa solmiota, läpsytteli pääministereitä poskelle ja nimitti Unkarin pääministeriä Viktor Orbánia diktaattoriksi.

Jucker selitteli Libération-lehdelle horjuvaa kulkuaan auto-onnettomuudessa vuonna 1989 tulleella jalkavaivalla. Haastattelun aikana Juncker kumosi neljä lasia samppanjaa ja toimittaja kertoi, kuinka aiemmalla lounastapaamisella Juncker oli nauttinut kolme lasia viiniä ja kolme konjakkia. Juncker kiisti juovansa liikaa.”

”Kesällä 2017 Junckerin kerrottiin silminnäkijöiden mukaan olleen humalassa myös YK:n välityksellä käydyissä rauhanneuvotteluissa Turkin ja Kreikan välillä, ja kaatuilleen päin huonekaluja.”

Puolalaisen pilapiirtäjän mukaan Junckerin toilailu kuvaa koko Euroopan unionin tilaa.
Sauli Niinistö ja Ukrainan juutalainen presidentti Petro Porošenko joutuivat taluttamaan humalaisen johtajan sivuun, jossa hänet lopulta istutettiin pyörätuoliin selvittelemään päätään.

Juncker on asemansa vuoksi koko Euroopan unionin vaikutusvaltaisin poliittinen johtaja. Käskynsä hän kuitenkin saa muun Euroopan komission jäsenistön tavoin globalistisilta suurpankeilta, kuten Citigroupilta ja Goldman Sachsilta.

Lähde: Päivän Lehti

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Eikä johtopäätös humalasta jää pelkästään horjumiseen. Muukin käytös on humalaisen ja varsin itseään täynä olevan ihmisen käytöstä.

Juncker on median suojelussa, koska on unioinin vankka puolustaja. Vastustajat taas olisivat vapaata riistaa. Näin oletan asian olevan.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Selvää känniläisen toikkarointia. Kumma että pysyy virassaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Eihän tuo ole ensimmäinen kerta.

https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

Juoppoja on ennenkin ollut johtotehtävissä, mutta merkittävää on mielestäni se, ettei alkoholista riippuvaisella ole samaa kompitenssia, kuin selvällä. Edes ollessaan selvänä.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

"-- merkittävää on mielestäni se, ettei alkoholista riippuvaisella ole samaa kompitenssia, kuin selvällä. Edes ollessaan selvänä."

Tuota pitäisi median käsitellä, koska kyseessä EU:n merkittävän toimijan puheenjohtaja ja maailmanpolitiikan huipputapaamisissa EU:ta edustava henkilö. Ei ole mitään syitä olla käsittelemättä asiaa.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Kaikkein vastenmielisintä Junckerin toistuvissa känniördailuissa on se, että muut EU-päättäjät yhä edelleen ja toistuvasti naureskelevat näissä tilanteissa asialle. Tähän typeryyteen sortui myös Sauli Niinistö.

Asiassa ei todellisuudessa ole mitään hauskaa tai kivaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nyt pitää heti erota EU:sta tää oli se viimeinen pisara, tai sitten Halla-aho komissaariksi, eiku eihän persut haluakaan olla EU:ssa.

No ainakin on pahoitettava mieli joko Junckerista tai valemediasta, ja heti!

Hakkarainen mepiksi, niin nähdään kunnon meininkiä, eikä mitään pientä horjumista, Suomi maailmankartalle koskenkorvan kera!

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Olen hiukan yllättynyt, kun "Iskias - Eurooppalaiseen makuun" juoman tuotemerkkiä ei oltu vielä tänäkään aamuna rekisteröity prh:n tietokannoissa. Onhan siitä voitu silti jättää hakemus, mutta ei ole ehditty käsitellä.
Se on ainakin varmaa, että T-paita- ja lippiskauppiaat saavat hyvää aineistoa kesän myyntiin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mitähän puolustelijat sanoisivat jos Suomen presidentti olisi vastaavalla tavalla julkisuudessa kännissä kuin käki? Puolustelisivatko hauskana pikku asiana vai raivoisivatko somessa?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Vaikea on ottaa muunlaista kantaa Junckerin kävelyyn Nato-tilaisuuteen kuin mitä eri mediat ovat kertoneet. Luin aamulla politicossa ollutta lyhyttä kirjoitusta, johon liittyi kuva Junckerin avustamista pyörätuolilla samana päivänä. Nyt ko. lehdessä on pidempi kirjoitus jossa mainitsemaani kuvaa ei ole (kuva edellä olevassa linkissä). Jokainen voi lukea tuon kirjoituksen ja tehdä sitten omat johtopäätelmänsä. https://www.politico.eu/article/questions-mount-ab...

Ainakin kirjoituksen mukaan Hollannin pääministeri Mark Rutte, joka oli yksi useista johtajista avustamassa Junckeria illalla, kertoi hollantilaisille tiedotusvälineille, että presidentillä oli selkään liittyvä sairaus.

Kirjoituksen mukaan "Juncker’s spokesman, Margaritis Schinas; Schinas also expressed anger at suggestions that Juncker was intoxicated. “I think it’s more than tasteless that some press tried to make insulting headlines by exploiting President Juncker’s pain,” he said. “I don’t think this is elegant. I don’t think this is fair.”

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Aina ja toistuvasti Junckerin esiintyessä humalaisena muut politiikot hymyilevät ja naureskelevat tälle näissä tilaisuuksissa.

Mikäli tämä olisi ollut nyt sairas ja kärsinyt pahoista ja kivuliaista iskiaskrampeista komission tiedotteen mukaan, niin tuskimpa olisivat Macron, Merkel sun muut tälle tuolloin naureskelleet päin naamaa - näin sairaalle miehelle.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Tuossa toisena olevan linkin kirjoituksessa maninitaan myös itävaltalaisen politiikon sanoneen "In the statement, Vilimksy said the now viral “online appearance of a stumbling Juncker who had to be helped by several heads of state in the context of the latest NATO summit makes the entire European Union a laughing stock.”

Pitäisikö tuosta tulkita Vilimksyn olleen hyvinkin lähellä (hajuetäisyydellä) Junckeria Nato-illalliselle saapumisessa? Sanomisensa on hyvin ympäripyöreä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"presidentillä oli selkään liittyvä sairaus."

Kenellä presidentillä on selkä kipeä? Mikäli Junkkerilla olisi ollut selkä kipeänä niin tuo hortoilu julkisuudessa kertoisi hänen arvostelukyvyttömyydestään, joka tuossa asemassa on yhtä paha kuin alkoholismi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ja suuri merkitys tapahtumalla on?

No tottakai se, että puheenvuorossa on kiva höpöttää :)

Ei yhtään mitään muuta.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Enemmän tapahtumalla on merkitystä, kun keskustellaan kuin jos ei keskusteltaisi ollenkaan. Tämä on keskustelufoorumi, jossa pohditaan asioita ja tapahtumia monesta näkökulmasta. Tässä on näkökulmana, miksi media ei pohdi ja tutki Eu komission puheenjohtajan humalatilaa huippukokouksessa, jossa hän on edustamassa.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

En tiedä mitä mediaa seuraat, mutta asia on ollut esillä useassa eurooppalaisessa tiedotusvälineessä. Myös suomalaisissa. Koska erittäin korkea virallinen taho, EU-komissio, tyrmää humalapuheet, ei vastuullinen mediakaan voi lähteä sitä valehtelijaksi nimittämään.
Se on vastuuttomien valemedioiden tehtävä.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen Vastaus kommenttiin #65

Journalismissa on aina sen tutkivan sellaisen mahdollisuus, eikä sitä pidättele korkeat viralliset tahot.

Mielestäni EU komission puheenjohtajan tila huippukokouksessa ei vastannut viran arvovaltaisuutta.

Jouni Hölttä

Totuudenpuhuja ei saa yösijaa!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset