Bee En tiedä. Kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että aina on olemassa totuus. Mutta ennen totuutta on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdottomuus ja sen kanssa on elettävä. Muiden elävien kanssa — järjen varassa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntavaalit 2023

Uudet periaatteisiin perustuvat eduskuntavaaliteemani (versio 2019a)

Arvoisa lukija. Ennen kuin luet ehdotukseni vaaliteemoistani, pyydän sinua kirjoittamaan tai edes miettimään millaisia periaatteita ideaalinen eduskuntavaaliehdokkaasi noudattaisi työssään kansanedustajana. Tällä tavalla et saa (lisää) vaikutteita siitä miten minä ajattelen, jotta voidaan miettiä millaisille vaaliteemoille olisi kysyntää.

...

...

...

Onko valmista? No oli miten oli, tässä tulee versio 2019a eduskuntavaaliteemoistani. Valitettavasti ei inspiraatio iskenyt ENNEN vaaleja, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

---

Nukkuvien kolme ässää

Eduskuntavaalit 2019 on käyty ja ne menivät valtakunnallisen vaalituloksen kannalta ja jatkon osalta 100-0 Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp):lle! 

Jatkossa Nukkuville riittää ”pelkkä oma peli” jos se tehdään hyvin, että meistä tulee tavoitteemme mukaisesti 2020-luvun pelinmuutos- ja pääministeripuolue. Se tarvitaan hyvään (nukkuvaan) vallankumoukseen, jonka haluamme isänmaassamme tehdä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä