Bee En tiedä. Kukaan ei tiedä. Uskoin pitkään, että aina on olemassa totuus. Mutta ennen totuutta on näkökulma ja niitä ei koskaan ole vain yhtä. Eli totuus on mahdottomuus ja sen kanssa on elettävä. Muiden elävien kanssa — järjen varassa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Työllistämistuet

TE-toimisto myöntää 4000 € palkkion toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen

 

"Työllistämispalkkio on TE-toimiston myöntämä kiinteä 4000 euron kertapalkkio, jonka tavoitteena on kannustaa työnantajia solmimaan toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita palkkatukijaksojen alkaessa tai jaksojen aikana. Palkkio myönnetään de minimis –tukena.

Työllistämispalkkiota kokeillaan ajalla 1.1.- 30.6.2019.

TE-toimisto voi myöntää työllistämispalkkion elinkeinotoimintaa harjoittavalle työnantajalle, jolle on myönnetty palkkatukea aikaisintaan 1.9.2018 seuraavasti:

Nykyinen toimeentulotuki on kestämätön

(Jos laskelmat eivät kiinnosta, voit siirtyä suoraan kohtaan tl;dr -versio laskelmista.)

Laskelmat

 

Asumismenot voivat olla maksimissaan 650€/kk[1] yhdeltä hengeltä ja perusosa 485.50€/kk[2], jotka tekevät yhteensä 1135.5€/kk. Eli summa on 13626€ vuodessa ja indeksikorotus on 1.1% joka vuosi. Oletetaan pääomatulojen tuotoksi optimistiset 5%. Tuo kaikki tarkoittaa sitä että, jos samanlaiseen summaan haluaa päästä pääomatuloilla, niin pääomaa pitää olla 393 597€.

 

((13626/0.7)/0.05)*(0.011) = 393597

Tarvitaan työpaikkoja ilman turhaa temppuilua

 

Työ- ja elinkeinoministeriön toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille 2015–2018 alkaa esipuheessa seuraavasti: ” Jyrki Kataisen hallituksen tavoitteena on välittävä ja menestyvä Suomi. Hallituksen toimintaa ja kaikkea päätöksentekoa yhdistää kolme keskeistä strategista kokonaisuutta. Nämä ovat:

- köyhyyden, eriarvoisuuden ja syrjäytymisen vähentäminen,

- julkisen talouden vakauttaminen ja

- kestävän talouskasvun, työllisyyden ja kilpailukyvyn vahvistaminen.”

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä